Too fast to live. Too young to die.

-GDragon BigBang-

Saturday, May 7, 2011

Yoona SNSD vs Dara 2NE1

Allo lovers^^ & haters sekalian TT
Tadi time ngah bace news kpop
then tetibe ternampak video nii

Best 5!! Stars who look gorgeous without make up


1) Yoona SNSD
2) Sandara Park 2NE1
3) Soeon-Hwa SECRET
4) Kang Min Kyung DAVICHI
5) Sohee WONDER GIRLS


and byaselah kalau da setat maen compare2 ni
fans2 diawrg akan mule setat mengutuk kat utube tu
and kebanyakannye komen2 x puas hatii sebab Yoona no.1
they said-Dara should be the first

Sone & Blackjacks setat lar memaki hamun
best tau kalau korang bace komen diawrg
geli perot aku. panas hati pon ade gak
yang aku tak faham nye nape bile aku bukak balek tadi
aku ternampak name Michael Jackson dalam komen2 tu???
tang mane MJ tercalon dalam stars who look gorgeous without make up??
=__=


Cube korang2 plak yang try jadi judges.
Sape cantek??



With make up
Yoona








Dara








Without make up
Yoona







Dara







Nii pulak bare face diawrg time make up commercial.
Tak tau pulak aku kalau diawrg ni betol2 bare face ke x.

Yoona




Dara



Sape??
personally aku pilih Dara (yeaa!hidup Blackjack^^)
haha. tak. aku bukan bias
(even saye memang suke gile ngan 2NE1 and agak cikit menyampah ngan SNSD)
tapi, saye berlaku adil^^cayelah

Yoona sweet.
Dara cute ^^



end.

1 comments:

Anonymous said...

i'll always love yoonA

Post a Comment