Too fast to live. Too young to die.

-GDragon BigBang-

Thursday, May 26, 2011

Gambar Ngeri dari Oh!Tidak




Annyeong^^

Baru lepas usha2 brite kat Oh! Tidak ni.
Slalunye bace ape yang TERbace kat facebook jer

Tetibe terase nak usha kat web dye
Lagipon cite2 dye lagi interesting dari cite politik M'sia
kat Berita Harian
=_=


Ade beberape entries yang sangat menarik perhatian aku
And terase nak share dengan korang2, if korang2 belom bace lagilah kan


WARNING ! (18SG)
Gambar2 yg ade kat entries ni sangattttt lah meloyakan biji tekak aku
and menggelikan bulu roma aku.


1) Facebook Membunuh
2) Bila Ibu Mengandung Dibunuh
3) Lemas di Bathtub
4) Dibunuh kejam kekasih
5) Pesakit Diabetes Tahap Kritikal
6) Anak Mati dibaham Anjing
7) Tetak dan Bunuh di Petronas
8) Lagi2 kemalangan



And ini ade special entry untuk mereka2 yang x penah bersyukur Tuhan dah bagi muke and badan yang sempurna tapi, still nak pakai botox

Mereka taksub botox


ade banyak lagi..
tapi cukoplah.
korang pegi lah usha sendri kat Oh! Tidak



end


3 comments:

shy said...

ann.. yg botox uh sumpah x ngeri..golek2 ak gelak..hahaha lawak ouhh..xD

AnnFarihan said...

ngeri doh. burok giler muke.hakhakhak

kotakatianys said...

ann..tatot seh tngok mke dorg 2...gle dahsyat...ape la nk jd..

Post a Comment